Een origineel cadeau voor je baas | Afscheidscadeau directeur


Een passend afscheidscadeau directeur vinden kan bij Peter Donkersloot Galerie. Als u werknemer bent bij een bedrijf waarvan de directeur binnenkort afscheid neemt, en er dus ook een afscheidsfeestje wordt georganiseerd loopt u ongetwijfeld tegen het probleem aan : Hoe bedenk ik een mooi bijzonder cadeau en waar vind ik dat?

Ook wanneer u een goede vriend, familielid of zakelijke relatie bent is het reden om niet met lege handen aan te komen op het moment suprême.

Een mooi cadeau om uw waardering uit te spreken voor de tijd waar u met fijne herinneringen aan terugdenkt. Het geven van een passend origineel afscheidscadeau is een goed idee. 

Wij denken met u mee, Peter Donkersloot  heeft jaren ervaring met het schilderen van werk in opdracht, portret opdrachten, schilderijen van het bedrijf, er zijn legio mogelijkheden. 

Neem vandaag nog contact met ons op en wij bespreken het hele proces met u. Van brainstorm tot budget, van levertijd tot aan de presentatie van het kunstwerk op het feest. Succes verzekerd!